Hirdetés

Az EA lenyeste minden sikerjátéka árát, most érdemes bevásárolni

|

Ha van olyan Sims kiegészítő, Battlefield epizód vagy Need for Speed felvonás, amit régóta be akartatok húzni, akkor itt az alkalom.

Hirdetés

Ahogy közeleg az évszakváltás úgy indulnak sorra a tavaszi akciók. Az első fecske az Electronic Arts, amely átmenetileg majd' minden játéka árát csökkentette. Ennek következtében a Battlefield, a The Sims és Star Wars sorozatok tagjai mellett egyéb címekből is bevásárolhattok akár 85 százalékos kedvezménnyel.

A közelmúlt hírei után nem lennénk meglepődve, ha vegyes érzésekkel nyitnátok meg az EA alkalmazását, de ha régóta vágytatok már egy-egy Sims 4 kiegészítőre vagy a Star Wars Jedi: Survivorre, akkor most érdemes erőt venni magatokon.

Hirdetés

Rengeteg játékot húzhatunk be fillérekért. A Battlefield 2042 például nagyot bukott annak idején, de még egy félresikerült lövölde is jobban esik az embernek, amikor csak 8,99 eurót kell leszurkolnia érte. Ennyiért már érdemes lehet beszerezni, és a lenti lista többi tagját sem árthat fontolóra venni:

A vásár március 28-áig tart, addig markoljátok fel, amit szeretnétek. Aki inkább a régi szép idők klasszikusaival teletömött játékkosárból válogatna, az szaporán vegye az irányt a Steam felé, mivel szuper címeket ad ott most bagóért a kiadó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)