Hirdetés

Az EA összeszedte, mit csináltunk idén a játékaiban

|

A 2023-as összefoglaló szerint még mindig imádunk lövöldözni, e-sport meccseket nézni és virtuális embereket terelgetni.

Hirdetés

Ahogy a játékipar többi nagy szereplője, úgy az EA is összefoglalta az évet pár nagyon csinos infografikával. Mivel egy nagy kiadóról van szó, rengeteg játékot szedtek össze a 2023-as év elbúcsúztatásához, de az egyetlen eredmény, ami mindnyájuknál közös, az a siker.

Legyen szó a The Sims 4-ről, az Apex Legendsről vagy az FC Mobile-ról, idén is számtalan órát töltöttünk el az EA világaiban.

A The Sims 4-gyel például 1,8 milliárd órán át játszottunk, míg a Madden NFL-ben 6,4 millió Super Bowlt nyertünk meg. A Star Wars: Jedi - Survivorben 65,4 millió növényt ültettünk el, miközben az Apex Legendsben 129 milliárdnyi ládát lootoltunk ki.

Hirdetés

Nyilván nem mindenki játszott az EA teljes felhozatalával, így ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mi zajlott a szomszédban, amíg ti lovácskáztatok a simjeitekkel, akkor lapozzátok át a lenti galériát:

Ti az EA melyik játékába fektettétek a legtöbb időt idén?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)