Hirdetés

Az EA producerének szavai alapján a Command & Conquer rajongóinak van miért izgulni

|

A Command & Conquer: The Ultimate Collection új kapukat nyitott meg a folytatás előtt?

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy bár új C&C-játékot nem jelentett be az Electronic Arts, a Steam-felhasználók számára legalább beszerezhetővé tett olyan részeket is egy kollekció keretében, amelyek eddig nem voltak megvásárolhatóak az áruházban (mint a Tiberian Twilight).

Command & Conquer: The Ultimate Collection a széria 17 játékát tartalmazza mindösszesen 10 euróért (nagyjából 4000 forintért) cserébe, és emellett más klasszikusok is (mint a Dungeon Keeper, a The Saboteur vagy a Populous) is bekerültek a Valve digitális boltjába. 

A Steamen közzétett nyilatkozatában Jim Vessella vezető producer 2020 szeptembere óta először szólt közvetlenül a C&C rajongókhoz a The Ultimate Collection bejelentésekor, és rögtön sikerült is reményt adnia a közösségnek, ugyanis azt írta felvezetésként, hogy

"az első C&C Remastered Collection megjelenése után azt mondtam a közösségi tanácsunknak, hogy továbbra is megpróbálok lehetőségeket találni a C&C közösség és a franchise támogatására, ahol csak lehet."

Hirdetés

A rajongók az "első Remastered Collection" megnevezés miatt váltak izgatottá, ez ugyanis arra enged következtetni, hogy lesz második is. A 2020-ban megjelent felújított csomag az ikonikus RTS sorozat első két játékának (Tiberian Dawn, Red Alert), és azok kiegészítőinek továbbfejlesztett változatait folglalta magába, szerintünk a valaha készült egyik legjobb remaster lett.

Érthető tehát az izgatottság, hiszen a következő Remastered Collection logikusan a következő két részt, a Tiberian Sunt és a Red Alert 2-t újítaná fel (továbbá gyanúsan azok kiegészítőit is), de tartsuk észben, hogy Vessella egyelőre semmi konkrétat nem jelentett be. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)