Hirdetés

Az EA saját Pokemon játékot fejleszt?

|

A Nintendo sorozatának hatalmas rajongótáborát megirigyelhette az EA, és elkezdte tervezni a saját „szörnyes” RPG sorozatát.

Hirdetés

Trip Hawkins, az EA alapítója egy új játékfejlesztő céget nyitott, If You Can néven Londonban. Az új brigád egyik meghatározó alakja Ben Geliher, aki korábban a Mind Candy fejlesztője volt, és a Moshi Monsters játékokon dolgozott. Az új cég megalapításakor gyorsan be is jelentette, hogy első játékuk egy „szörny-fogós RPG lesz”. Ezek szerint konkurenciát állítanának a Nintendo Pokemon sorozatával szemben.

Geliher nyilatkozata szerint „a játék egy RPG lesz gyerekeknek, stilizált képi világgal, mint például a Pokemon, Animal Crossing, és a The Legend of Zelda”. Tény és való, hogy a Pokemon játékoknak rengeteg rajongója van, és úgy tűnik az EA megunta ezt, ők is szeretnének egy szeletet ebből a tortából. A kérdés csak az, hogy önmagában elég lesz-e egy hasonló játék piacra dobása, ahhoz, hogy legyőzzék a Pokemonok egyeduralmát. Szerintetek? Van értelme beszállni ebbe a harcba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)