Hirdetés

Az EA segít kitárni a Pokol kapuit

|

A Namco Bandai Games név szerintem annyire nem cseng ismerősen, illetve túl bíztatóan a PC-s játékosok számára, talán ezért is kapcsolódott be a Hellgate: London kiadásába az Electronic Arts.

Hirdetés

A szintén Namco kiadású Mage Knight Apocalypse elég szánalmas bukása után Bill Roper és csapatának egy megbízható, bejáratott nevű nemzetközi kiadó kellett, azért az EA-vel aláírtak egy szerződést, hogy betársulnak a kiadásba. A némileg hoppon maradt Namconak kárpótlásul viszont megmaradt a licenc: az elkövetkező részeket, illetve kiegészítőket így ők fogják egyedül kiadni.
Az EA egyébként nem először száll be így outsiderként a kiadásba: júliusban ők forgalmazták a Half Life 2 konzolos és dobozos, boltban kapható (nem steames) budget kiadásait és ez a jövőbéli Valve termékekre is vonatkozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)