Hirdetés

Az EA Sports FC 24 egyik csillaga szerint a fejlesztők nem néznek meccseket, nem véletlenül akadt ki ennyire

|

A Chelsea hátvédje, Thiago Silva intézett pár keresetlen szót az EA Sports felé az értékei láttán.

Hirdetés

Az EA Sports nagy változásokon megy keresztül idén. A FIFA licenc elvesztésével az EA egy új szériát volt kénytelen indítani, aminek első felvonása, az EA Sports FC 24 idén fog megjelenni. Az újragondolt széria kezdőrúgása néhány hét múlva lesz esedékes, így egyre több részlet derül ki a játékról.

Az FC 24 ismertebb focistái össze is ültek, hogy megnézzék, milyen értékeket kaptak az új játékban, és nem mindenki volt elégedett.

Hirdetés

Thiago Silva egész morcos lett, amikor megtudta, hogy a 86-os ratingről 84-re esett. A középhátvéd beismerte, hogy offenzív oldalról van még mit javítania, mondván "egy darab gólom nem volt tavaly, de idén javíthatok ezen". Mivel azonban szerinte defenzív oldalról rendben van a játéka, így egy picit zokon vette, hogy az FC 24 értékelése lejjebb került.

Silva szerint "ezek nem nézik a meccseket", gondolva itt az EA Sports fejlesztőire. Akárhogy is, Silvát és sokan másokat is csatába vihettek majd a virtuális gyepen szeptember 29-én.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)