Hirdetés

Az eBay figyelmezteti a vásárlókat a nem hiteles PlayStation 5 ajánlatokra

|

Sokan esnek átverés áldozatául, ezért a cég törekszik arra, hogy ez a lehető legkevesebbszer történjen meg hasonló a PS5 adás-vételével kapcsolatban.

Hirdetés

Hatalmas az őrület a PlayStation 5 megjelenése körül, hiszen a viszonteladók készlethiánnyal küzdenek, a Black Friday akcióknak köszönhetően pedig még inkább megnőtt az érdeklődés a játékkonzol iránt.

Néhányan pedig igyekeznek kihasználni a helyzetet, és túlárazva próbálják eladni a gépet, vagy még rosszabb esetben kamu hirdetéssel próbálnak komoly összegeket legombolni a mit sem sejtő vásárlókról.

Hirdetés

A webshop éppen ezért hivatalos közleményben figyelmezteti az embereket a scammerekre, és minden olyan listázást törölnek, amelynek a nevében szerepel a PS5, viszont a tényleges áru csak egy fénykép vagy egy üres doboz. Sokan képesek ugyanis "playstation 5 photo" kulcsszavas termékre is licitálni, holott elég átlátszó a trükk.

Aki másodkézből vásárol, mindenképpen figyeljen oda a hirdetések legapróbb részleteire is, mert az eBay törekvései ellenére sem biztos, hogy minden átverést időben le tudnak tiltani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)