Hirdetés

Az egyik legfurább Wii U periféria

|

Ha első ránézésre kellene megmondanunk, hogy mi ez, nagyon mellé tippelnénk. De szerencsére tudjuk, és el is mondjuk nektek.

Hirdetés

Ez a Mike Cover, a Wii U egyik új perifériája, ami tulajdonképpen egy tölcsér, de úgy van kialakítva, hogy a szádhoz illeszkedjen.

A műanyag eszközbe egy mikrofont kell helyezni, és azért jó, mert ha rosszabb hangod van, mint a tehetségkutató műsorok első körében kiesőknek (pedig ezekben is láttunk már néhány olyan próbálkozást, amit még fürdés közben se kellene erőltetni, mert leszakad a csempe), legalább a szomszédok nem fogják hallani. Kimondottan a Wii Karaoke U-hoz adták ki, de ha a gyerek fejére szigetelőszalagozod, amikor hisztériázik (NEM AJÁNLJUK), akkor sem érzed úgy, hogy kárba veszett volna az ezért kiadott pénz. Kíváncsi vagyok, mennyire nehéz úgy énekelni, hogy ez a kb. 12 dolláros cucc az ember arcába van nyomva.

Szerintetek mire hasonlít a leginkább?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)