Hirdetés

Az egyik új The Walking Dead játékot levették a Steamről, de nem azt, amire gondolnál

|

Nem a GameMill borzalmáról van szó, ezúttal az érdektelenség játszott közre.

Hirdetés

Az utóbbi időben a Skull Island: Rise of Konggal idén már egyszer rémálmokat okozó GameMill másik fércművéről, a The Walking Dead: Destiniesről szóltak a hírek, amely hasonlóan rossz lett, mint a majmos rettenet, ám a gyatra kritikák dacára az Xbox eladási toplistájára tudott kerülni

Most mégsem a Destinies számára főtt le a kávé, hanem a széria egy másik idei videojátékának, a The Walking Dead: Betrayalnak, ami szeptember 14 óta korai hozzáféréssel futott a Steamen. Az 5-8 főre tervezett projekt olyan volt, mintha Among Us lenne a The Walking Dead univerzumába ültetve, vagyis az árulásokra és a közös túlélésre épített szabotálásokkal, mindennel. 

A vegyes steames összértékeléssel rendelkező, képregényes stílusú zombis játék december 15-én végleg lekerül a Steamről, mivel a kiadásért felelős Skybound Entertainment szerint nem sikerült kialakitani akkora közösséget hozzá, amire lehet építeni a fejlesztés folytatásában.

Hirdetés

Így szól a magyarázatuk:

"Többféle megoldás mérlegelése után, valamint hosszas vitázás és vacilálás után a Skybound Games és az Other Ocean Interactive úgy döntött, hogy leállítja a The Walking Dead Betrayal fejlesztését. A játékba fektetett kemény munka ellenére nem tudtunk olyan utat találni, amivel az eredetileg elképzelt, hátbatámadókból álló, lelkes közösséget építhetnénk. December 11-én megkezdjük a játék eltávolítását a Steamről, és december 15-től a játékot leállítjuk. Minden játékos, aki megvásárolta a játékot, teljes visszatérítést kap. Köszönjük mindenkinek, aki játszott, áskálódott és visszajelzést adott! Támogatásotok és elkötelezettségetek sokat jelent számunkra. Alig várjuk, hogy a jövőben még több fantasztikus The Walking Dead-élményt nyújtsunk nektek."

Ha eselteg lemaradtatok volna róla, hogy egyáltalán létezik ilyen, alább kaphattok ízelítőt belőle: 

A teljes visszatérítés minden vásárlóra vonatkozik játékidőtől függetlenül, és a fejlesztők készítettek egy bejegyzést is arról, hogyan lehet igényelni. Ti próbáltátok a The Walking Dead: Betrayalt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)