Hirdetés

Az egykori világbajnok bokszoló visszatérne a ringbe, hogy leverhesse Jake Pault

|

A korábbi könnyűsúlyú bajnok, Amir Khan már visszavonult, de ezért a meccsért szívesen kesztyűt húzna.

Hirdetés

Jake Paul kiharcolt magának némi elismerést, miután több UFC legendával is megküzdött. Nate Diaz, Anderson Silva és Tyron Woodley is egy ringben álltak vele, és mindannyian kikaptak a YouTube csillagától. Paul az egyetlen vereségét Tommy Fury ellen szenvedte el, aki történetesen az egyetlen bokszoló volt az ellenfelei között. Amir Khan azonban változtatna a statisztikán.

Hirdetés

Heart Breakfast csapatával beszélgetve Khan megemlítette, hogy szívesen ringbe szállna Paul kedvéért. Ő egyébként tavaly vonult vissza, miután Kell Brooktól kiütéses vereséget szenvedett.

Khan részéről egy kicsit személyesnek érződik ez az egész.

"Ahogy viselkedik, ahogy hordja magát... látszik, hogy mennyire öntelt és azt hiszi, hogy ért a harchoz. Alig egy éve bokszol, szóval imádnék megküzdeni vele. Az a szerencséje, hogy egy kicsit súlyosabb, mint én, de ha ezen múlik, hogy megverhessem, akkor felszedem azokat a kilókat."

Ha a páros összefutna a szorítóban, akkor a méretbeli különbségek Jake oldalára billentenék a mérleget. A tartalomgyártó súlyosabb és magasabb is, az utóbbinak köszönhetően nagyobb az ütőtávja, mint Khannak. Mindettől függetlenül most legyünk őszinték egy pillanatra: nincs az a fizikai előny, ami kimentené Pault a ringből, ha ott Amir Khan várna rá. A 36 éves brit ökölvívó ugyanis profi pályafutása során 40 mérkőzést vívott, 34-et zárt győzelemmel (ebből 21 végződött kiütéssel) és mindössze 6 alkalommal maradt alul ellenfelével szemben.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)