Hirdetés

Az Elden Ring játékosai tönkretehetik a mentésedet

|

Néhány hacker rájött, hogy hogyan lehet az Elden Ring többjátékos részén keresztül használhatatlanná varázsolni mások mentett állásait.

Hirdetés

Az Elden Ring lényege nyilván az egyszereplős kalandozás, de ahogy minden FromSoftware-féle soulslike címben, úgy itt is be lehet hívni haverokat a nehezebb csatákhoz. Lehetőségünk van megszállni mások világát pár gyors PVP csata erejéig, de akár a barátságos segítő szerepét is felvehetjük.

A multiplayer ugyan egy apró része a teljes Elden Ring csomagnak, de néhány hacker már rájött, hogy hogyan keserítheti meg azon keresztül mások teljes játékélményét.

Hirdetés

Egyszer csak arra leszel figyelmes, hogy a megszállás után összeomlott a játékod, és miután visszalépsz csak azt fogod látni, hogy a karaktered zuhan a végtelenbe és meghal újra és újra. Ezzel gyakorlatilag használhatatlanná teszik a mentett állást, és az áldozat kezdheti előrről az egész kalandját.

A tapasztaltabb játékosok egyelőre azt javasolják, hogy mindenki pörgesse offline az Elden Ringet, legalábbis addig, amíg a FromSoftware nem reagál a helyzetre.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)