Hirdetés

Az Electronic Arts perben áll Dillinger rokonával

|

John Dillinger egyik leszármazottja több millió dollárt követel a kiadótól.

Hirdetés

Legutóbb Johnny Depp (Közellenségek) alakításában láthattuk viszont a nagy gazdasági világválság idején kultikus figurává lett John Dillinger tetteit. Pedig nem volt ő hős, sem egy modern Robin Hood, csak egy kutyaközönséges bűnöző néhány gyilkossággal a háta mögött, aki a korrupt hatóságok mellett többnek és jobbnak látszott.



Dillinger féltestvérének unokája Dillinger LLC nevű vállalkozása minden jogot fenntart magának a hírhedett bankrablóval kapcsolatban. Jogtanácsosa szerint ide tartozik a Dillinger név használata is, éppen ezért az Electronic Arts súlyos milliókkal tartozik neki, miután a The Godfather Dillinger Tommy Gun, a The Godfather 2 pedig Modern Dillinger nevű fegyver használatát is engedélyezi a játékosok számára. Indiana állam azon törvényére hivatkoznak, mely szerint egy magánszemély halála után 100 évig áll védelem alatt, mintha egy bejegyzett márkanév lenne.
Az Electronic Arts a júliusi megkeresésre reagálva a San Francisco-i bírósághoz fordult, azt kérve, hogy engedélyezzék a Dillinger név használatát a két említett fegyverrel kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)