Hirdetés

Az elhullott Call of Duty: Warzone játékosok zombikként támadnak fel

|

Maradjatok távol a zöld gáztól, már ha nem szeretnétek élőhalottként tombolni a csatatéren.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik a Call of Duty: Warzone harmadik szezonja, és minden jel szerint valamilyen nukleáris katasztrófa fogja beindítani az eseményeket. Addig sem fogunk unatkozni, amíg eljön az elkerülhetetlen: aki a Verdansk pálya adott részein hal meg, az azonnal felkel, immáron élőholtként, pár egyedi képességgel kiegészülve. Hogy mennyire hasznosak a zombik az vitatható, de épp elég idegesítőek ahhoz, hogy feldobják a játékélményt.

Aki belép a pálya egy-egy vörös zónájába, az folyamatosan sebződni fog, egészen addig, amíg el nem hull és zombiként vissza nem tér. Fontos hozzátenni, hogy erre csak akkor van lehetőség, ha csapatban játszunk, és ilyenkor nincs Gulag vagy feltámasztás: azonnal zombivá válik az elesett cimbora.

Hirdetés

A zombik képesek hatalmasakat ugrani, gázgránátokkal támadni, EMP-t kapcsolni, és a karmaikkal csapkodni. Direkt keresni a zombilétet nem túl kifizetődő, mivel nagyon sérülékenyek, és pillanatoka alatt elhullnak, ráadásul ha élőholtként ismét leszednek, akkor már csak egy csapattárs feltámasztására számíthatsz.

Aki azért szeretné kipróbálni, hogy milyen a dolog, annak érdemes lesz mielőbb beugrania a csatatérre. A zombik nem maradnak sokáig, mivel a szezon a jövő héten ér véget, és azzal együtt eljön Verdansk pusztulása is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)