Hirdetés

Az első GTA 6-os bejelentés a Grand Theft Auto: The Trilogyval együtt futhat be

|

Könnyen lehet, hogy már nem kell vészesen sokat várni a legelső Grand Theft Auto 6 kedvcsinálóra.

Hirdetés

Október elején hivatalosan is bejelentette a Rockstar Games a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition érkezését. A GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas felújított változatainak gyűjteményes kiadása PC-re (a Rockstar Games Launcheren keresztül), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Switchre még idén, mobilra pedig valamikor 2022-ben fog befutni, a megjelenés napját pedig azoknak is érdemes lehet várni, akik már a Grand Theft Auto 6-ra ácsingóznak. 

Legalábbis erre utalt most egy "iparági bennfentes". Fontos megjegyezni, hogy egyáltalán nem egy hivatalos közleményről vagy bejelentésről van szó, a témával kapcsolatos bejegyzés a 4chan felületén bukkant fel, ahol maradjunk annyiban, nem csak és kizárólag hiteles információk jelennek meg. Ennek tudatában érdemes helyén kezelni az alábbi sorokat.

Hirdetés

Ha viszont igaza lesz a szivárogtatónak, akkor a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition egészen pontosan 2021. november 16-án fog megjelenni (csúszás még szerinte is előfordulhat), ezzel együtt pedig ledobja a Rockstar az atombombát, ugyanis élesítik a jelenleg is javában készülő Grand Theft Auto 6 első hivatalos promóanyagát, egészen konkrétan a játék logóját fogják felrakni a Twitterre.

Elég hamar ki fog derülni, hogy az állítólagos bennfentes értesülései helytállóak-e, mivel azt is megírta, hogy mindössze két nap múlva, október 22-én érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition első teljesértékű előzetese. Ha ebben igaza lesz, akkor könnyen lehet, hogy a Grand Theft Auto 6 kapcsán is fején találta a szeget.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)