Hirdetés

Az első hivatalos Mass Effect 3 képek

|

Ha nincs türelmetek megvárni amíg sikerül elolvasni az áprilisi GameStar magazin címlapsztoriját: íme két Mass Effect 3 kép!

Hirdetés

Az áprilisi GameStar hasábjain exkluzív előzetest olvashattok a Mass Effect 3-ról, most pedig következzen két kép, a Game Informer jóvoltából.

Ezek közül az egyiket már láthatjátok az újságban, de álljanak most itt digitális valójukban is:

A Mass Effect első részében remekül ötvözték az akció és szerepjátékos részeket, a második részben ez eltolódott az akció felé. A Mass Effect 3-ban viszont visszatérnek az alapokhoz, és legalább annyira fontos lesz, kivel milyen kapcsolatban vagyunk, milyen tulajdonságaink vannak, mint az, hogy kiket, miért, hogyan lövünk szét. Nincs mese, a Földet meg kell menteni, ez pedig nem lesz sétagalopp. További információkért lapozzátok fel az áprilisi GameStar 28. oldalát, ott még több minden kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)