Hirdetés

Az ELSŐ infók a BioWare MMORPG-ről!

|

Arról már pletykákat, mendemondákat, sejtéseket eddig is lehetett hallani, hogy a BioWare MMORPG-t készít, ám a legelső konkrét információkra most csaptunk le vércseként az Interneten!

Hirdetés

Gordon Walton a BioWare Austin vezető most árulta el, hogy 2005 decemberében kezdtek el dolgozni a játékon. Egyelőre még csak a GDD (game design document) háromnegyede készült el, viszont már most összeszkábáltak pár prototípust. A játék motorjául a Simultronics cégtől licencelt HeroEngine-jét használják és egyelőre nagyon elégedettek vele.
James Ohlen (képünkön), egy másik BioWare designer azt hangsúlyozta ki, hogy a sztorinak hatalmas jelentősége lesz a játékban - ez szerintük egyelőre még nem jellemző a többi MMORPG-re (bár a Lord of the Rings Online-ban kísérleteznek majd hasonlóval, de meglátjuk, az milyen lesz...) A feljesztők szerint a hagyományos MMO-kban eléggé unalmas, hogy pár sorban eldarálják neked a questeket, aztán mehetsz ölni mobokat - ők ennél sokkal látványosabb, érdekesebb sztorit és küldetéseket szeretnének. "Az igazi kihívás az, hogy a történetünk hasonlóan jól működjön egy MMORPG-ben, mint single játékainkban" - tette még hozzá Ohlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)