Hirdetés

Az első mérkőzés a Cowboys Stadiumban Playstation 3-on zajlott

|

Furcsa dolog ez - 1,15 milliárd dollárból felépül a világ legnagyobb fedett stadionja és PS3-on játszanak benne a képernyőn.

Hirdetés

Ez nem teljesen ellentmondás, sőt!

A Cowboys Stadium nemrégiben készült el - a Dallas Cowboys amerikai futballcsapat új otthona behúzható tetejű fedett pálya (azaz dome), amelyben 80000 ülőhely van, de ez bővíthető akár 100000 - re is. A csapat első hivatalos mérkőzését majd csak augusztus közepe táján játssza a stadionban, azonban az első meccset mégis megtartották. Az úgynevezett "mi értékeljük a bérletes rajongókat"-napon (erre több, mint 10ezer embert vártak) tartottak egy Madden NFL 10 verseny - a mérkőzéseket a stadion kijelzőjén, a Godzillatronon lehetett végigkövetni, amely a világ legnagyobb HD TV-je (160 láb - 48,7 méter - széles és 72 láb - 21,9 méter - magas) a maga  1066 négyzetméteres felületével.

Az NFL versenyen 200 rajongó vett részt, a mérkőzéseket PlayStation 3 segítségével játszották le - a győztes kapott egy PS3-at, a második és harmadik egy-egy PSP-t és persze mind kaptak egy Madden NFL 10-et.

 

dallas godzillatron

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)