Hirdetés

Az első Microsoft játék androidra a Kinectimals lesz

|

Az idők szava Redmondig is elért, s a szoftveróriás nem habozott lépni: be akar törni az androidos programok világába is.

Hirdetés

Sokan mondhatnák: de mit keresnek androidon? Ott van nekik a Windows 7 Phone, azon nyomuljanak. Ácsi! Először is senki sem tilthatja meg nekik, hogy androidra dolgozzanak. Másodszor nézzük csak meg, mennyi készüléket adtak el a világban androiddal és mennyit Windows Phone 7-el? S azt se tagadjuk, hogy vannak igencsak jó, Microsoft által készített programok, amelyeknek helyük lenne az android világában is.

Egy a lényeg, a Microsoft első androidos játékcíme a gyerekeknek szóló Kinectimals (a MacWorld még tavaly decemberben írt iOS-es verziójáról), amely egyébként pont a Windows Phone 7 verzió leszármazottja. Az androidos Kinectimals megjelenése egyébként nem sokkal a Microsoft szintén androidos My XBox Live társalkalmazása után érkezik, amellyel Xbox Live-hoz lehet kapcsolódni és ott lehet üzenni, vásárolni stb. 

Aki megvásárolja a Kinectimalst androidra, a játék eredeti, Xbox 360-as verziójához 5 új kölyökállatot kap. maga a játék egyébként 2,99 dollárba kerül a Googla Play-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)