Hirdetés

Az első Modern Warfare 3 kedvcsinálók [Frissítve]

|

Összesen négy darab rövid videót láthatunk a következő Call of Duty-ból!

Hirdetés

A tegnapi leleplező cikk után talán már nem is akarunk játszani majd a játékkal, hiszen mindent megtudtunk, de talán van, akit érdekelhet az alábbi négy kedvcsináló videó a Modern Warfare 3-ból.

Jeles kollégám, Gyu már említette, hogy most a megszokottnál is több szerepcserés támadás lesz, az alábbi három klip is ezt mutatja: New York, London, és Berlin csak három helyszín a sok közül (+1: Párizs).

Mindegyik világvárost megtámadták, ez a Harmadik Világháborús történet pletykáit látszik alátámasztani. Felismertétek, kinek a hangja hallható a videók végén? Ő bizony Makarov! Oroszul jól tudók jelentkezését várjuk, aki tudja, mit jelent, az ossza meg mindenkivel, komment formájában.

Ismét figyelmetekbe ajánlom a tegnapi nagycikket a játékról, amiből minden kiderül, a spoilerekkel viszont csak óvatosan.

FRISSÍTÉS: rengeteg képet pakoltam a képgalériába, lessétek meg őket, nem rosszak. Kattintsatok ide:

A videók végén Makarov ezeket mondja:
America - Egy. Pusztítsd el az ellenfél győzelembe vetett reményét.
England - Kettő. Használj ki mindent a saját javadra.
France - Három. Használd ki az ellenséged gyenge pontját.
Germany - Négy. Váratlan oldalról támadj.

Köszönjük, misidbssj!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)