Hirdetés

Az első, nem latin betűkből álló webcím mától elérhető...

|

Mától új korszak virradt az internetre...

Hirdetés

Végetért ugyanis az a korlátozás, hogy egy honlap nevében csak latin betűk lehetnek...

Az első fecske, amelyet már minden böngésző korrektül megjelenít a http://موقع.وزارة-الأتصالات.مصر/ (aki ki tudja ejteni, elárulhatná, mi ez és mit is jelent), amely egy arab nyelvű oldal - a böngésző címsora ezt a címet http://xn--4gbrim.xn----ymcbaaajlc6dj7bxne2c.xn--wgbh1c/ar/default.aspx címnek fordítja le, ennek ellenére simán megjeleníti. Miért is jó ez nekünk, magyaroknak? Ugyanis ettől kezdve ha azt akarjuk, hogy miénk legyen a www.fülönfüggő.hu, akkor nem www.fulonfuggo.hu - nak kell bejegyeztetni. Esetleg magadnak akarod a www.gőzkalapács.hu - t? Vagy a www.kőművesmunkák.com - ot? Semmi akadálya, ezentúl nem lesz helyette www.gozkalapacs.hu és www.komuvesmunkak.com. S aki cirill, thai, perzsa, arab, kínai, koreai stb betűkkel akar bejegyeztetni valamit az mától simán megteheti - indul a második internetcím bonanza, az internetcím-brókerkedés második nagy fordulója.

Azt hiszem rohanok és máris bejegyeztetem a györgydragon.com - ot - lehetőleg kínaiul is:)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)