Hirdetés

Az első nem referencia HD4850 2GB memóriával!

|

A HD4850-ös modellek már bevették magukat a köztudatba, és most megérkezett az első 2GB-os modell is a Powercolor-tól.

Hirdetés

A PCB egyébként maradt az AMD referencia darabja, de azért történtek változtatások. Egyesek szerint az 512MB memória teljesen elegendő a HD4850 teljesítményéhez, de a Powercolor mérnökei úgy gondolták nem aprózzák el a dolgokat, így felpakoltak a kártyára 2GB RAM-ot. A gyári hűtő is ki lett kosarazva, és helyét egy ZeroTherm termék vette át. Ez teljesen rézből készült és mellé még egészen jól is néz ki.

img_0387.jpg


A DRAM modulok is le lettek cserélve nagy kapacitású chipekre. Emellett az órajelek is magasabbak, mint a gyári modellek esetében. A mag 665MHz-n üzemel, míg a memóriák 2000MHz-en teljesítik kötelességüket. A kártyáról több képet ezen a linken találtok!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)