Hirdetés

Az Epic Games Store is nyári akciókkal vár

|

A COVID-19 miatt sok fesztivál marad el, és mindenki egyébként is inkább otthon nyaral. Az Epic Games Store azért így is szívesen elveszi minden pénzünket, hogy meglegyen az illúzió.

Hirdetés

Az Epic Games Store tegnap elindította nyári akciósorozatát, amiben akár 75 százalékkal olcsóbban is komoly címeket szerezhetünk be. A komoly címek alatt olyanokat értünk, mint a Red Dead Redemption 2 (47,99 euró) és a Borderlands 3 (29,99 euró). Ha esetleg van még bármennyi megmaradt megtakarításotok, akkor az Epic gondoskodni fog róla, hogy ne maradjon belőle semmi. Most ráadásul új ingyen játékokkal csábítanak be eleve a boltba, hogy nehezebb legyen ellenállni. 

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey, a Control, a Saints Row: The Third Remastered, a Far Cry 5 mind 25-től 85 százalékig vannak le akciózva, és ha valaki nem rajongana az akció műfajért az is talál magának kikapcsolódást az olyan békésebb címek között, mint a Slime Rancher, a Jackbox Party Pack vagy az Overcooked. 

Ha szeretnétek szétnézni az ajánlatok között az Epic Games összerakott egy laza kis aloldalt a kedvezményes vásárnak. Nézelődjetek bátran és felelősségteljesen, mi is becsukjuk 2 percenként az oldalt, hogy a kísértést megfelelő keretek közt tartsuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)