Hirdetés

Az Epic Games Store új funkciójával pénzt gyűjthetsz a vásárlásokkal

|

Elrajtolt az Epic Rewards, amellyel még olcsóbb lehet a következő játék.

Hirdetés

A felhasználók egy része valószínűleg az ajándék játékokkal azonosítják az Epic Games Store-t (most éppen a Death Strandinget húzhatjátok be), de az Epic Games igyekszik lassan, apránként fejleszteni és kibővíteni a digitális áruházat, hogy az méltó versenytársa legyen a Steamnek. 

Erőfeszítései a saját statisztikái alapján működnek: márciusban árulta el a vállalat a 2022-es eredményeit, miszerint már 230 millió regisztrált felhasználója van, a napi aktív játékosok csúcsa 34,3 millió volt és 820 millió dollár folyt be az eladásokból. Az ajándékok mellett a leárazások és a kuponok is sokakat csábíthattak be, most pedig egy újabb módszert vetett be az Epic Games a vásárlók figyelmének felhívására és természetesen a megtartására. 

Hirdetés

Az új rendszer, az Epic Rewards végtelenül egyszerű: minden vásárlásunk után - legyen ez játék, alkalmazás, kiegészítő, DLC, virtuális valuta (például V-Bucks) vagy előfizetés - kapunk 5% visszatérítést, ami két héttel a tranzakció után fog hozzáadódni a Rewards egyenlegünkhöz.

Nem kell semmit telepíteni, regisztrálni vagy bármit engedélyezni, egyszerűen ha megvesztek valamit, már aktiválódik is számotokra is a program. Az így szerzett pénzt aztán felhasználhatjátok a következő vásárlásnál vagy gyüjtögethetitek is, ráadásul a Reward egyenleg használata nem zárja ki más kedvezmények és kuponok használatát, szóval kombinálhatóak a még jobb ajánlat érdekében. 

Az egyenleget azonban nem lehet a végtelenségig megtartani, idővel lejár, ha nem használjuk fel: a jóváírástól számítva pontosan 25 hónapig lehet igénybe venni. Ha maradt bármilyen kérdés az Epic Rewards működésével kapcsolatban, a hivatalos honlapon megtaláljátok rá a választ.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)