Hirdetés

Az Epic Games nem szereti a Wii-t

|

Mike Capps, az Epic elnöke kijelentette, hogy Wii-re nem fognak fejleszteni, és egy vírushoz hasonlította a konzolt.

Hirdetés

Capps elmondása szerint a cégnél előre haladnak és nem hátra, így nem terveznek Wii-re fejleszteni, mivel az technológiai visszaesést jelentene. Úgy véli, hogy nincs értelme egy shaderekre épülő engine-t olyan konzolon használni, amely nem támogatja a shadereket. Bár lehetséges Unreal Engine 3-at Wii-n futtatni (lásd Red Steel), de annyira vissza kell venni a képességeiből, hogy felesleges.
Emellett kijelentette, hogy személyes véleménye szerint a Wii olyan, mint egy vírus. Valaki megveszi, a barátainak tetszik, megveszik ők is. Az első ember pár hónapig elszórakozik vele, majd többet elő sem veszi, de addigra már a barátok barátai is megvették. Így a konzolt veszik, de nem játszanak rajta. Emellett azonban elismerte, hogy hosszú ideje a Nintendo az első, akinek sikerült elérnie, hogy a különböző generációk együtt szórakozzanak videójátékokkal.

capps.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)