Hirdetés

Az Epic szerint több erő kell az új konzolokba

|

Nem csak a játékosok, de a fejlesztők is várják az új konzolok érkezését.

Hirdetés

A generációváltás szinten minden nap terítékre kerül, és természetesen az Epic sem úgy érti a több erőt, hogy a mostaninál több, hiszen ez mindenki számára egyértelmű. A cég egyéb nyilatkozataiból is az derül ki, hogy az Epic már tűkön ülve várja a generációváltást, ami több szempontból is érthető. Tim Sweeney, a cég vezérigazgatója szerint "a konzolokat a high-end játékélmény választja el a Farmwille-től.

Ha megnézzük az Xbox 360 és PS3 játékokat, láthatjuk, hogy a legjobb címek vannak a piacon. Tehát az új generáció számára adott a lehetőség, hogy egy új szintre emelje a konzolokat, a tiszta erő felhasználásával. Mi a lehető legjobb teljesítményt szeretnénk kihozni, ami csak gazdaságilag lehetséges, de ez csak egy új, erősebb géppel lehetséges." A Microsoft és a Sony továbbra is csendben van a váltást illetően, így csak a pletykák keringenek a várakozók között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)