Hirdetés

Az év Battlefield oldala!

|

Rendkívüli öröm ilyen hírekről beszámolni! A Battlefield.hu nyerte az EA által meghirdetett év végi küzdelmet!

Hirdetés

Magyarország harcos lelkű játékosai egy erős ékbe tömörülve átütő sikert arattak!

A GameStar egyik partneroldala a Battlefield.hu még a tavalyi évben meghívást kapott egy megmérettetésre, ahol számos más ország weblapjaival együtt versenybe szállhatott az év Battlefield oldala címért. A küzdelembe bárki beleszólhatott, feltéve, ha rendelkezett érvényes EA accounttal. Micsoda összefogás volt itt kérem szépen! Durrogtak a voksolást osztó gépkarabélyok! Robbantak a szavazás töltetei! Joggal lehetünk büszkék az ilyen eredményekre. A szoros küzdelemről maguk az illetékesek számolnak be. Nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy szívből gratuláljunk a Battlefield.hu-nak! SZÉP VOLT SRÁCOK!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)