Hirdetés

Az év ötlete: 600 millió WoW aranyat költött el egy játékos a Diablo Immortalban

|

Egy kis trükközéssel sikerült átvinnie a játékbeli fizetőeszközt, mintegy 50 ezer dollárnyi pénzt fordított így mikrotranzakciókra.

Hirdetés

Miközben természetesen mindenki úgy költi el a pénzét, ahogy akarja, mindig furcsa érzések fognak el minket, ha valaki irdatlan mennyiségű pénz tol bele egy játékba. 50 ezer dollárért, avagy 19 millió forintért már házat lehet venni, vagy 28 darab 1 TB-os iPhone 13 Pro Maxet, esetleg 277 évnyi World of Warcraft előfizetést. 

Egy redditen daymeeuhn néven megtalálható illető azonban úgy döntött, 600 millió WoW-os aranyát inkább a Diablo Immortal mikrotranzakcióira szánja.

Hirdetés

A sztori nem egyszerű, nem farmolással jutott ennyi pénzhez. Felhalmozódott nála egy rakás, lootra beváltható, a BlizzConok során osztogatott kártya, amit nem akart eladni a túl sok átverés miatt, ezért a fiók mélyén pihentek nála. Ugyanakkor rájött, hogy ezeket aranyra tudja váltani, majd vehet WoW tokeneket az aukciós házban, amik egyenként 15 dollárt érnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Május folyamán a Spectral Tigerök és egyéb tartalmak eladásával foglalkozott, majd a 600 millió aranyból 6497 rúnát gyűjtött össze 2165 elden riftből, körülbelül három hét alatt - összesen kb. 48648 dollárt vert el a Diablo Immortalban, és 7000-es resonance-szel zárt.

Egyébként daymeeuhn volt az is, aki 1300 dollárt fizetett, hogy az elsők között játszhasson a No Man's Sky-jal. Nem tudjuk, miből él, de láthatóan van miből játékokra költenie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)