Hirdetés

Az év számítógépes videója verseny!

|


GameStar, eSPORT.HU és CS2.HU portál
Az év számítógépes videója 2005 verseny
A CSMOVIE.HU 2004. májusa óta olvasható, több mint másfél éve rendez filmkészítő versenyeket, most zajlik éppen a 6. verseny, amiben Counter-Strike: Source filmet kell készíteni a World Cyber Games 2005 magyarországi selejtezője alapján, ez előtti versenyeken azonban csak Counter-Strike 1.5 és 1.6-os versenyeket hirdetett meg. Már rendelkezik a portál csapata annyi tapasztalttal, rutinnal, hogy egy komolyabb fába vágják fejszéjüket, és megtörték a saját határaikat, a Counter-Strike-os filmek korlátozását, és bármilyen játékkal kapcsolatban lehet filmet készíteni! A GameStar, eSPORT.HU és a CS2.HU portálcsoport szerkesztői pedig segítenek a zsűrizésben, adminisztrálásban, hogy minden játékban legyen rutinos, tapasztalt játékos, hogy meg tudják ítélni profi szinten az alkotást. Tehát a zsűri a GameStar magazin, CSMOVIE.HU, CS2.HU és eSPORT.HU szerkesztői lesznek. Minden további részletet itt találhattok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)