Hirdetés

Az évtized legsikeresebb játékai

|

Összesítették a 2000-es évek hamarosan befejeződő első évtizedének eddigi legjobban teljesítő ötven játékát.

Hirdetés

Rohanó világunkban könnyedén szem elől téveszthetjük az idei esztendő fontosságát, december utolsó napján befejeződik az első millenniumi évtized. Taps. Milyen jelentőséget tulajdoníthatunk ennek? Például összeállíthatjuk a 2000-es évek első évtizedének legsikeresebb játékait felvonultató listáját, eladott kópiák alapján. Igaz, messze vagyunk még 2010-től, ellenben ez nem lehet akadálya annak, hogy vessünk egy gyors pillantást a legjobban fogyó ötven játékra (mellesleg elképzelhetetlen, hogy valamelyik alkotás megdöntse a Wii Sports eladásait).

A VG Chartz publikálta listán a 2000. január elsejét követően megjelent címek összesített eladási statisztikái köszönnek vissza. Fontos megjegyzés: találhatunk olyan játékokat, melyek 2000 előtt kerültek fel a boltok polcaira, ebben az esetben 2000. január első napja után eladott példányszámuk szerepel a jegyzékben! Szintén érdemes megjegyezni, hogy a felsorolt játékok különböző verziói ugyanúgy beleszámítanak értékesített összmennyiségükbe, így a hardveregységekhez csomagolt példányok is számításba kerültek. Az ötven játékot tartalmazó listát a mellékelt galériában találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)