Hirdetés

Az Id új játékot fejleszt

|

Tod Hollenshead, az Id Software egyik fejese a londoni QuakeCon rendezvényen elmondta, hogy új játék fejelesztésére adták a fejüket.

Hirdetés

A gamma nem folytatása egyik korai címüknek sem, tehát nem egy új Quake, Doom vagy Wolfenstein játékkal van dolgunk (sőt, nem is egy új Commander Keen-nel :)). Hollenshead ezen kívül nem sok mindent árult el a játékról, csak annyit, hogy egy új - John Carmack által fejlesztett - grafikus motort fog használni.
Szóba került még a soronkövetkező Wolfenstein játék is, amely jövőre fog megjelenni. Hollenshead elmondása szerint a Raven gőzerővel dolgozik a programon, és várhatóan nagyon hamar érkeznek róla új információk. Ugyan a játék fő célpontja az Xbox 360 konzol, de - sokak örömére - PC-re is meg fog jelenni, szóval jöjjenek az új infók minél hamarabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)