Hirdetés

Az Id új üdvöskéje: Rage

|

Nos, John Carmack igazat mondott, az id Software tényleg egy teljesen új világot nyit meg a játékosok előtt. Egy világot, amelyet a Tech 5 mozgat.

Hirdetés

A játék, mint azt a címből kitalálhattátok, a Rage nevet kapta és PC-re, Xbox 360-ra és PS 3-ra is ki fog jönni. A játék lényegében egy FPS lesz, de lesznek autóversenyzős részek is (versenypályák, autók). Todd Hollenshead, az id vezérigazgatójának elmondása szerint a játék akciódús és történetorientált lesz, ám a játékosok maguk választják meg útjukat, tehát törekedni fognak a nonlinearitásra. A sztoriról még csak azt árulták el, hogy egy pusztító géppel kell majd versenyt futnunk. A játékot egyébként 18 hónapa készítik, és az első Tech 5-ös felvételek is ebből a projectből származnak. Most pedig jöjjön a Quakecon-on készült videó:

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)