Hirdetés

Az idei GameStar Kupáról

|

Július 27-én került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható GameStar Kupa vitorlázó verseny díjkiosztója Balatonföldváron. Sajnos az időjárás ezúttal nem kedvezett a széllovasoknak, mert az óriási kánikulában teljes volt a szélcsend. A verseny három napjából kettő alatt nem is tudtak megmérettetni a sportolók. Ennek ellenére a képek tanúsága szerint nagyon jól sikerült a parti, amelyen az IDG Magyarország Lapkiadó Kft. ügyvezető igazgatója, Bíró István, a GameStar főszerkesztője, Halász Bertalan és marketing munkatársunk, Kovács Judit is tiszteletét tette. A Spartacus egyesület képviseletében Erdélyi Béla segített átadni a díjakat.

Az érmek mellett rengeteg GameStar és PC World magazin került kiosztásra. Szívből reméljük, hogy jövőre kegyesebb lesz az időjárás, s legalább olyan jól érezzük majd magunkat, mint idén. Addig is találkozunk a hétvégén kezdődő GameStar táborban! :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)