Hirdetés

Az "igazi" Chun-Li nem játszik a Street Fighterrel

|

A Chun-Li-t megszemélyesítő színésznő nem tolja a játékot, ám ettől még jól játszhatja a szerepet.

Hirdetés

Igen, sajnos kiderült, hogy Kristen Kreuk nem éppen Street Fighter fan. Saját bevallása szerint életében egyszer játszott a Street Fighter játékkal, de már nem emlékszik melyikkel. A való életben persze nyilván igen ügyesen alkalmazza a női harcmodor különféle módozatait, úgymint, tíz körömmel való arcbőrhasítás, páros lábbal való alantas támadás, két marokkal való frizura kitépés, de valahogy a digitális verekedés eddig nem hiányzott neki. Ettől függetlenül a szerepet nagyon is komolyan vette. Kőkemény edzéseket végzett, bár azzal tisztában volt, hogy képtelen lesz magát annyira kigyúrni, mint a játékban szereplő Chun-Li. Szerinte ez elég baj, mert a valóságban ugyan nem nagyon vannak olyan verekedők, akik a bicepszük miatt nem tudják kitörölni a s*****et, de a játék fanatikus rajongói biztosan fintorognak majd az inkább csini, mint izomkolosszus hölgyeményt megpillantva. Az első kritikák szerint viszont Kristen Keruk alakítása a jobbak között van, így aztán, ha hivatásos bunyós nem is lesz a hölgyike sosem, abban bizton reménykedhetünk, hogy más filmekben is viszontláthatjuk majd.

 

kirsten.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)