Hirdetés

Az igazi „síró játék”!

|

Nem-nem! Most nem ironikus vagyok: tényleg erről van szó. A „99 tears” című DS játéknak egyetlen célja van: hogy megríkasson!

Hirdetés

A Namco Bandai Japan kiadásában készült Nintendo DS játék azért készül, hogy mindenáron könnyeket csaljon szemünkbe. Ezt pedig nem egy elbaltázott játékkoncepcióval, vagy az Alien vs. Predator mozifilm újabb siralmas folytatásával szeretnék elérni, hanem egy interaktív történetmesélős szoftverrel.

A sztori szerint egy olyan képzeletbeli városban járunk, ahol az emberek elfelejtettek sírni. A történet főhőse, a „játékos” egy „Könnyek eredete” nevű boltba téved, amelyik kizárólag szomorú történeteket árul. Miután különböző ravasz kérdéseken keresztül a szoftver kianalizálja a személyiséged a 200 lehetséges sztoriból kiválasztja azt a „99-et” (innen a játék címe), amelyektől valószínűleg könnyekre fakadsz. Mindennap kapsz egy új történetet, amelytől elbőgheted magad, úgyhogy ezzel a „játékkal” több mint három hónapig itathatod az egereket! Emós srácok előnyben!

Sajnos, egy szomorú tényt kell közölnöm így a hír végére, amellyel szerintem mindjárt sikerült a játékra azonnal rácuppanó érzékeny lelkű olvasóinkat megkönnyeztetnem: a 99 tears egyelőre csak Japánban fog megjelenni, és egy jó ideig nem is valószínű (talán soha), hogy az USA-ban és Európában is a boltokba kerülne… Brühühü…

dawson-crying_k.jpg
 
crying_k.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)