Hirdetés

Az Imagine Dragons saját dallal készült a Starfield megjelenésére

|

A Children of the Sky nincs olyan pörgős, mint a LoL-os Warriors, de nagyon hangulatos.

Hirdetés

A Bethesda eddig sem volt szűkszavú a Starfieldet illetően, folyamatosan érkeztek a játékmenet-bemutatók, információk és kedvcsinálók, a megjelenéshez közeledve azonban egyre nagyobb fokozatra kapcsol a marketinggépezet, és szinte nem telik el úgy nap, hogy valamilyen érdekességről ne hallanánk az ambíciózus sci-fi játékkal kapcsolatban. 

Todd Howard például a közelmúlban személyesen jelent meg a gamescomon bemutatni a Starfield élőszereplős előzetesét és mesélni kicsit a rengeteget fejlődött projektről, de most napjaink egyik legismertebb zenekarának sikerült még erre a felvezetésre is rálicitálnia egy dallal. 

Hirdetés

Az Imagine Dragons számára nem ismeretlenek a videojátékok, a tagok maguk is gamerek, és már több slágerük is született abból, hogy szeretik ezt a szcénát (mint a League of Legends kapcsán készített Warriors vagy az Arcane sorozathoz szerzett Enemy), és a The Game Awardson is léptek már fel.

A banda most a Starfieldhez készített egy dalt Children of the Sky címmel, amelyhez saját klipet ugyan nem forgattak, de a játék jeleneteiből összevágott videó is hatásos: 

A Starfield szeptember 6-án jön PC-re és Xbox Series X/S-re, a prémium vagy gyűjtői kiadások vásárlói viszont már szeptember 1-től belevethetik magukat a kalandba. A Bethesda újdonsága azonnal bekerül a Game Pass szolgáltatásba, még ha 300 forintért nem is lehet majd beleugrani.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)