Hirdetés

Az Infinity Ward nagy dobással készül az új generációs konzolokra

|

Talán úgy vélték a cégnél, hogy ideje lenne ismét a címlapra kerülni, de az is lehet, hogy valóban füstöl a kéményük, még nem tudni.

Hirdetés

Lehet, hogy csak egy kis reflektorfényt szerettek volna az Infinity Wardnál a pereskedés mellé, mert elmúlt a Call of Duty: Modern Warfare 3 hatása, de akár még az is benne van a pakliban, hogy tényleg bütykölnek valamit. Jelenleg csak azt tudni, amit hirdetésben olvasott egy Senior Network Engineer, miszerint "gyere és dolgozz a cég egyik legfényesebb projekt magas szintű hálózati kódján, mely egy izgalmas, be nem jelentett címhez tartozik a konzolok következő generációjára."

És ennyi. Szóval ez bármi is lehet, vagy akármi, de néhányan máris azt gondolják, hogy logikusan következtetve semmi egyébről nem lehet szó, mint a Call of Duty: Modern Warfare 4-ről. Tulajdonképpen elképzelhető, hogy igazuk van a találgatóknak, hiszen ha abból indulunk ki, hogy az Epic már látott annyit az új konzolokból, hogy gyengének érezhesse őket, akkor ez simán megtörténhet az Infinity Wardnál is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)