Hirdetés

Az mekkora Alan Wake rajongó, aki 4000 kódot vesz az első részből, amelyek közül egyik sem működik?

|

De az ajándékkártyák legalább nagyon szépek...

Hirdetés

Bizonyára közöttetek is akadnak olyanok, akikkel már előfordult, hogy egy adott videojátékból több példányt is megvásároltatok. Megvettétek például kedvenceteket PC-re és konzolra is, vagy esetleg Switchre azért, hogy a villamoson zötykölődve is tudjatok vele játszani, netán kölcsönadtátok a lemezes kiadást egy nem túl megbízható pajtásnak, és másodszorra már a digitális verzió mellett döntöttetek. Az sem elképzelhetetlen, hogy valaki a fejlesztőket szeretné támogatni, ezért veszi meg kétszer is ugyanazt a játékot. De mekkora elhivatottság kell ahhoz, hogy az ember nem kevesebb mint 4000 példányt vásároljon a kedvenc játékából?

Nos, mindenképpen óriási, egy Alisa nevű rajongó pedig tényleg meg is lépte ezt, a nő ugyanis két doboznyit, egészen pontosan 4000 darab letöltőkártyát vásárolt az első, 2010-es Alan Wake-hez.

Hirdetés

Alisa az eBayen bukkant rá a hirdetésre, amelyben két darab, egyenként 25 kilós dobozt hirdettek, csurig megtöltve Xbox 360-as Alan Wake letöltőkódos kártyákkal. A pakkért összesen 240 dollárt, vagyis nagyjából 90 ezer forintot fizetett, egy kód tehát 22 és fél forintra jönne ki gyors matek után. A boldog vásárló felvette egyébként a kapcsolatot a Microsoft ügyfélszolgálatával, mivel meg akarta tudni, beválthatóak-e a kódok, de nagyon úgy fest, hogy azokat előzetesen nem aktivált az őket árusító bolt, így egyik sem váltható be, gyakorlatilag nincs tényleges értékük.

Mit lehet tehát kezdeni ennyi használhatatlan kódkártyával? Alisa egy rajongói videóhoz akarja első körben felhasználni őket, utána pedig a tervek szerint a szobája falát díszíti ki velük. Érdekes tapétaválasztás, annyi bizonyos. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)