Hirdetés

Az NBA 2K24 több helyet foglal, mint a Starfield

|

A 2K új kosaras játéka elképesztően sok szabad tárhelyet kér, pedig lényegesen kevesebb bolygót járhatunk be benne, mint a Starfieldben.

Hirdetés

Az NBA 2K24 ezen a héten, szeptember 8-án fog megjelenni, így kiderült a játék mérete is, ami az Xbox Series X/S verzió esetében nem kevesebb mint 161 GB, és ebben bizony még benne sincs az első napi frissítés.

Egy kosaras játékról beszélünk, amitől picit nevetségessé válik a helyzet, pláne, ha mellé tesszük az 1000 bolygót felsorakoztató, 140 GB-os Starfieldet.

Hirdetés

Nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy mi foglal ekkora helyet az NBA 2K24-ban, és nem csak azért, mert egy RPG-nél is több tárhelyet kér. Elődje még 152 GB-nál megállt. A saját műfaján belül is kiugróan hatalmas fájlméretekkel dolgozik:

  • EA Sports FC 24: 55 GB
  • Madden NFL 24: 39 GB
  • NHL 23: 37 GB
  • WWE 2K23: 60 GB

Ha a fenti sorból összeadjuk a 3 legnagyobb játékot, még az is csak 154 GB-ra jön ki. Elképzelni sem tudjuk, hogy miért terpeszkedik így az NBA 2K24, de majd a megjelenés után talán kiderül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)