Hirdetés

Az NBA 2K24 végre teljesíti a rajongók kívánságát, de a PC-sek megint megszívják

|

Kiderült, hogy mikor érkezik a legnépszerűbb kosaras játék és az is, hogy melyik sztárjátékos került a borítóra.

Hirdetés

A Call of Duty mellett a licencelt sportjátékok még azok, amelyek érkezésére minden évben bizton számíthatunk. Nincs ez másként a 2K Sports égisze alatt megjelenő NBA 2K szériával sem, mely idén ünnepli a 25. évfordulóját.

A NBA 2K24 alapverziójának számító Kobe Bryant kiadása, illetve a drágább Black Mamba kiadása borítóján a Los Angeles Lakers legendás játékosa, a 2020-ban helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant kapott helyet, míg a kizárólag az Egyesült Államokban és Kanadában forgalmazott WNBA kiadás borítóján a román felmenőkkel rendelkező Sabrina Ionescu feszít majd a New York Liberty színeiben.

Hirdetés

A szeptember 8-án érkező játék több újítást is hoz, köztük a forradalminak mondott ProPlay technológiát, amellyel lényegében az NBA-s felvételeken látható eseményeket közvetlenül a játékmenetbe csatornázzák. Erről a nyár folyamán fognak majd többet elárulni a Visual Concepts fejlesztői. Természetesen friss tartalmakkal gazdagodnak a MyTeam és MyCareer módok, valamint bemutatkozik a Mamba Moments névre keresztelt játékmód is, amelyben Bryant két évtizedes pályafutásának legemlékezetesebb megmozdulásait reprodukálhatjuk.

Mindezen felül engedve a rajongói nyomásnak bekerül végre a cross-play funkció, ám ennek előnyeit kizárólag a PS5-tel és Xbox Series X|S-sel rendelkező játékosok élvezhetik. Kimaradnak belőle a switchesek, a PS4-esek, az Xbox One-osok, és persze a PC-sek is. Az utóbbiaknak ráadásul megint az előző generációs változattal kell beérniük, tehát hiába erősebb a vasuk bármely konzolnál, látvány és funkciók tekintetében is szerényebb csomagot kapnak majd a pénzükért.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)