Hirdetés

Az Nvidia a nappaliba viszi a 3D-t

|

Hamarosan 3D-ben is játszhatunk TV-re kötött PC-nken

Hirdetés

A 3D az otthoni szórakozás jövője. Az új trend már az év eleji CES-en is érezhető volt, tekintettel arra, hogy minden stand összes polca roskadásig volt 3D-s televíziókkal, szemüvegekkel, és más hasonló kütyükkel.


Bár egy ideje az Nvidiától sem áll messze a 3D, a zöldek most azt tervezik, hogy a PC után TV-re is elhozzák saját 3D-s megoldásukat. Ennek persze több feltétele van. Kell hozzá először is egy Nvidia 3D Vision-képes asztali PC avagy notebook, egy 3D-s televízió, illetve szoftveres oldalról a most leleplezett NVIDIA 3DTV Play. Utóbbinak, a várhatóan 40 dollár körüli áron debütáló szoftvernek köszönhetően most tavasztól akár TV-n is tolhatjuk a támogatott játékokat, természetesen 3D-ben és PC-ről. Hogy a lehetőség mennyi játékost fog vonzani, még rejtély. Valószínűleg kevesen lehetnek azok, akik beruházva a 3D-s szemüvegre és monitorra (ők sem lehetnek sokan) később mégis a TV-s megoldást választják, ami nem olcsó mulatság, és az Nvidiát sem ez fogja gazdaggá tenni. A zöldek valószínűleg megelégszenek majd azzal, hogy elmondhatják magukról: „Lám, nekünk ilyen is van." Mi pedig eldiskurálhatunk arról, hogy mennyi értelme van mindennek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)