Az Nvidia szerint a VR játékokhoz hétszer nagyobb teljesítmény kell majd

|

Ha beigazolódik az Nvidia állítása, akkor fejlesztésekre lesz szükségünk, amennyiben ki akarjuk majd élvezni a VR adta lehetőségeket.

Rendeld elő a Monster Hunter Worldöt ráadás lentikuláris borítóval! Hirdetés

Az Nvidia szerint nagyon sok embernek kell majd a pénztárcájának mélyére nézni, ha teljes pompában szeretnék átélni a VR lehetőségeit. Ahhoz, hogy a játékok 3024x1680-ban fussanak 90FPS mellett, komoly hardverre lesz szükség, ez ugyanis jóval a jelenlegi standard 1080p/60FPS felett van.

Ekkora ugráshoz komoly hardveres háttér kell, amit természetesen az Nvidia örömmel szolgáltat majd. Szerintük az Nvidia 970 már egy jó kezdés, de talán érdemes lesz megvárni a 980TI-t. Azt, hogy hétszer annyi erőre lesz szükség, mint egy átlag PC-s játékhoz, egy prezentációval támasztották alá, amit lent ti is láthattok.

Aki arra számított, hogy maga az Oculus Rift bevásárlása lesz a legnagyobb kiadás a VR forradalom kapcsán, az nagyot tévedett. Ti készültök már PC felújításra a VR miatt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!