Hirdetés

Az NXE alatt meghal a Final Fantasy XI

|

Az arcplasztikázott Xbox 360 kezelőfelület magával hozott számos üdvözítő újdonságot és néhány bosszantó hibát.

Hirdetés

A New Xbox Experience átdolgozott felületével és belegyömöszölt újdonságaival elnyerte felhasználói tetszését, néhány kezdeti hibától eltekintve gördülékenyen lezajlott megjelenése, azonban hetekkel megjelenése után problémákkal szembesültek egyes játékos-közösségek, így például a Final Fantasy XI felhasználók is. Mióta megérkezett konzoljukra az említett frissítés képtelenek használni a beépített PlayOnline Viewer-t, így nem tudnak bejelentkezni kedvelt online világukba. Mivel a Final Fantasy tizenegyedik epizódja megjelenése pillanatában kötelezte felhasználóit a telepítésre még az NXE megjelenése előtt, sokan az installálásra gyanakodnak, mint elsődleges hibaforrás. A Microsoft egyszerű megoldást ajánlott a probléma kiküszöbölésére, takarítsuk le, majd telepítsük fel újra rendszerünkre a PlayOnline Viewer-t.

Véleményeiteket várjuk a fórumban, előző hírünk óta egyetlen olyan játékossal találkoztam személyesen itthon, aki nyomja az FFXI-et. Vannak kicsiny hazánkban bokszos felhasználók?

finalxi.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)