Hirdetés

Az Obsidian is Kickstarter projekten dolgozik

|

Az Obsidianra mostanában rájár a rúd. A cég pénzügyi válsága jó ok volt arra, hogy ők is a már-már divattá vált Kickstartertől reméljék a megváltást.

Hirdetés

A jobb sorsra érdemes stúdió egy meghatározó arca, Chris Avellone a twitteren keresztül értesítette a rajongókat a készülő játékuk létéről. Ezen kívül viszont semmit nem árult el a projektről még hű adakozóik sem tudnak a játékról semmit.

A találgatások már mennek hiszen az adakozók is szeretnék tudni, hogy mégis mire adták a pénzüket. A biztos, hogy a KOTOR és a NWN folytatások esélytelenek lévén ezek jogait nem birtokolják. A legvalószínűbb tipp az Alpha Protocol 2 amit nem is bánnánk. Aztán kitudja, lehet, hogy jól meglepnek majd mindenkit.

Mindenesetre a Kickstarter most számukra is egy mentőöv lehet tekintve, hogy Fallout: New Vegas kapcsán a Bethesdával kötött csavaros szerződésüknek hála jelentős pénzmennyiségtől estek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)