Hirdetés

Az Overwatch 2-ben battle pass is lesz?

|

Előkerült pár koncepciós anyag az Overwatch 2 menüjéről, melyek beszédesebbek, mint hinnéd.

Hirdetés

Ugyan a teljes Overwatch 2 élmény még messze van a megjelenéstől, legalább a PVP részleget kipróbálhatjuk majd. Ez azt jelenti, hogy nemsokára rengeteg információt megtudunk a folytatásról, de addig sem fogunk a sötétben tapogatózni.

Előkerült ugyanis egy korábbi Overwatch UI dizájner, Jayson Kirby Artstation fiókja, ahol egy egész album szerepel az Overwatch 2 dizájnterveivel.

Hirdetés

Fontos leszögezni, hogy egyelőre nincs semmilyen megerősítés a UI-jal kapcsolatban. Nem tudjuk, hogy Kirby munkája lesz-e a végleges forma, így abban sem lehetünk biztosak, hogy a lenti kép (vagy az ebben az albumban szereplő anyagok) által kirajzolt elemek bekerülnek-e majd a játékba. Ettől függetlenül vannak itt érdekes apróságok.

A fenti képen látható, hogy van egy Battle Pass menüpont, és egy Shop felirat is. Ez jelentheti azt, hogy a Blizzard a Fortnite nyomvonalán halad majd tovább: szezonális bérletek adják majd a folyamatos jutalmakat, extrákért pedig mehetünk majd a boltba.

Jó esély volt rá mindig is, hogy az Overwatch 2 egyik fókusza a monetizációs és tartalomleszállítási változtatások implementálása lesz, de ezen változások sikere erősen kétséges. Meglátjuk majd, hogy mit szól ehhez a közösség.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)