Hirdetés

Tényleg ennyibe fognak kerülni az Overwatch 2 skinek? A Blizzard válaszolt a felháborodott közösségnek

|

A Blizzard nagyon szeretné, ha tudnánk, hogy a kikerült felmérésben szereplő árcímkék nem véglegesek. Azt mondjuk nem mondják, hogy nem is lesznek véglegesek.

Hirdetés

Az Overwatch 2 egy ingyenesen játszható lövölde lesz, és mint minden ingyenesen játszható játék, ez is egy vagyonba fog kerülni, ha kozmetikai lehetőségeket akarunk majd felnyitni. Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mit mekkora árcímkével látnak majd el, de egy előkerült felmérés sokat elárult.

Persze könnyen lehet, hogy felmérésben látottak messze túllőtték az árakat. A Blizzard is látta az induló felháborodás jeleit, és gyorsan reagált a dolgokra.

Az IGN.com-nak adott nyilatkozatukban az Overwatch 2 csapatának fejei gyorsan elmagyarázták, hogy az előkerült felmérésben nem a végleges számok szerepeltek.

Hirdetés

Az azokban látott számok véletlenszerű értékeket mutattak, tehát potenciálisan minden kiküldött kérdőív más árakat jelzett. Ezt egyébként a /r/Overwatch felhasználói is megerősítették idő közben:

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lesz egy Mythic Skin 45 dollár, de egyelőre mindenki tegye el a fáklyákat. A Blizzard azt ígéri, hogy az október 4-én esedékes megjelenés előtt be fogják majd jelenteni az üzlettel kapcsolatos részleteket. Addig csak nyugodtan élezzétek a kapákat, kaszákat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)