Hirdetés

Az Overwatch nyári eseménye hamarosan indul, összeszedtük az eddigi skineket

|

A Blizzard bemutatott pár skint, és elárulta az indulás idejét, mi pedig begyűjtöttünk mindent, amit lehetett.

Hirdetés

Sajnos az Overwatch 2 még mindig késik, ami rányomja bélyegét az első rész tartalomáradatára is. Azért a Blizzard srácai igyekeznek frissen tartani a lövöldét, és idén is hozzák rendre az éves eseményeket. A júliusunk második felét a Summer Games 2021-nal fogják feldobni. 

Túl sok izgalomra nem számítunk az új kozmetikai cuccokon felül, de a Lucio Ball játékmód és annak variációi biztosan visszatérnek majd.

Hirdetés

Ami a karakterkinézeteket illeti az már biztos, hogy kapunk nagyon menő Mei, Symmetra és Ashe kinézeteket. A lenti trailerekben megnézhetitek az eddig bemutatott cuccokat.

A Summer Games 2021 pontosan július 20-án, vagyis ma este fog elindulni. A pontos idő nincs kőbe vésve, de a Blizzard általában 20:00-kor szokta fellőni az aktuális frissítést, és jelenleg nincs okunk feltételezni, hogy ez ezúttal másképp lenne.

Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)