Hirdetés

Az Ubisoftot határok közé szorítják a konzolok

|

Míg sokan úgy vélik, hogy van még szufla a jelenlegi konzolokban, az Ubisoft ezt másként gondolja.

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a Sony és a Microsoft szilárdan meg van győződve arról, hogy a jelenlegi konzolok nem érték el teljesítőképességük határait, Yves Jacquier az Ubisoft Montrealtól ezt egészen másként látja:

"Az Xbox360 és a PS3 képességei folyamatosan korlátok közé szorítanak minket, és egyre nagyobb kihívás naprakész grafikát, AI-t és hangokat produkálni a játékokban, a rendelkezésre álló csekély memóriával és számítási teljesítménnyel. Hiába szép a grafika, realisztikusak a hangok, ha nem marad erőforrás AI-ra, ami pedig régóta az egyik alappillére a játékoknak."

Jacquier úgy véli, - és ezzel mindenki így van - hogy a konzolok következő generációja ismét elhozza azt a szükséges technikai fejlődést, mely nem köti meg a fejlesztők kezét. Az Ubisofttal lehet vitatkozni, de csakis kulturáltan és nem elvakulva. Kérjük, hogy véleményeteket egymást tisztelve és nem megsértve írjátok el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)