Hirdetés

Az új AMD driver tönkreteheti a videokártyádat

|

Több felhasználó is jelezte, hogy az új AMD driver igencsak komoly problémákat okozott a gépükben.

Hirdetés

A napokban érkezett meg az AMD legújabb Crimson drivere, aminek első körben nagyon örültek a játékosok, azonban pár perc játék után sokaknak fagyott le a mosoly az arcáról.

A Redditen megjelent több tucat bejelentés alapján úgy néz ki, hogy bizonyos kártyáknál az új driver 20-30%-ra állítja ventilátorok teljesítményét, és nem engedi őket felpörögni, ennek köszönhetően pedig pár perc alatt 80-90 fok fölé melegedik a kártya. Több felhasználónak újra sem indult a gépe, egyszerűen elszállt a kép.

Vannak, akik azt állítják, teljesen meghalt a videokártya a gépükben. Egyelőre nem tudni, pontosan mekkora a baj, de az AMD hétfőre ígérte a javítást. Addig is vigyázzatok a kártyáitokra, a ventilátorok sebességét pedig valamilyen külső programmal pörgessétek fel. Mivel a driver ezeket deaktiválja, ha eddig is volt ilyenetek, most újra be kell kapcsolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)