Hirdetés

Az új Diablo IV könyv elárulta, melyik kaszt kerül be legközelebb a játékba?

|

A Blizzard egy méretes kötetben bontotta ki Sanctuary világát, aminek egy még nem ismert rend is része.

Hirdetés

A Diablo IV két hete pörög már, így egyre többen érnek a sztori végére vagy érik el a 100. szintet. Az alapjáték öt kaszttal indított, és bár a Druid, Barbarian, Necromancer, Rogue és Sorcerer jól ismert Diablo-klasszikusok, egy szerepkör bizony hiányzik: a szent ember a nagy pajzzsal.

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Blizzard több kiegészítővel is készül, azok pedig előbb-utóbb új kasztokat is hozhatnak magukkal. Az egyik új kasztot látszólag már a Diablo IV-hez kiadott könyvvel, a Book of Lorathtal is elkezdték belengetni.

Hirdetés

Egy sasszemű olvasó kiszúrta a Blood Knight rend említését a lore könyvben. Annyit már tudunk egy ideje, hogy a Blood Knight egy Diablo Immortal kaszt lesz, de tekintettel arra, hogy a Book of Lorath egy napon érkezett a Diablo IV-gyel, sokan arra számítanak, hogy a lovag a nagy testvérben is felbukkan majd. Hivatalos megerősítés nélkül persze csak találgatni lehet, de a könyv nem óvatoskodik a rend szerepeltetésével:

A hint of a potential future Diablo IV class? (from the Book of Lorath)
by u/Thunderclaww in Diablo

Egy apró baki azonban van az elméletben. Az előzetes marketinganyagok között kiszivárgott egy gyönyörű rajz is, ami egy dárdás, szent harcost mutogat. A Blood Knightok azonban nem feltétlenül tükrözik a "dicsőséges lovag" képét, mivel vámpírokról van szó, akik szeretnek az árnyak közt harcolni.

Akárhogy is, az egyre nyilvánvalóbbnak tűnik, hogy nem csak az Immortal, a Diablo IV is bővülni fog egy új kaszttal. Egyelőre elleszünk a meglévőekkel is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)