Hirdetés

Az új F1 2020 gameplay videón az azeri pályáé a főszerep

|

A legutóbbi videóból hiányoltuk a játékmenetet, hát most kaptunk egy keveset.

Hirdetés

Bizonyára a Codemastersnél is mindenki arra készült, hogy mire megjelenik a 2020. július 10-re időzített F1 2020, már javában tart az idei szezon, mi több, akár a végső sorrend is körvonalazódni látszik úgy a pilóták, mint a konstruktőrök versenyében. Csakhogy jött a koronavírus, és mint oly sokak levesébe, úgy az övékébe is beleköpött.

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint rövidesen újraindul a Forma-1, hogy aztán egy sűrűbb, ám csonka versenynaptár megfelelő dátumait kipipálva búcsúzzon ettől az őrült 2020-as esztendőtől. Szinte biztos azonban, hogy a versenysorozat nehézségeiből semmit sem látunk majd viszont az F1 2020-ban, elvégre a Codemasters szimulátorokban és árkád autóversenyzésben utazik, nem túlélőjátékokban.

A legújabb trailerben a 2016 óta minden évben megrendezett Azeri Nagydíj Baku City Circuit pályáján láthatjuk Antonio Giovinazzit száguldozni Alfa Romeójával. Várjátok már, hogy akár az ő, akár valamelyik másik pilóta ülésébe huppanjatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)